Csak az istenemhez szólok
Hiába mondtam, hogy baj van,
átálltál kísértő szellemeimhez.
Kilestél két alvás között:
"Miért ég még mindig a villany?" -
kérdezted, de meg sem vártad
a választ. Mit mondhattam volna?,
minden éjszaka kimenekülök
valami verejtékező lidércnyomásból,
mert non-stop élem a múltat;
mit csináljak a rémálmok ellen?
"Imádkozzál!" - mondtad, majd rám
zártad az ajtót és elsuhantál.
Ezentúl csak az istenemhez szólok,
gyertyát sem gyújtok miattad,
hiába félek a szellemektől.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-11 16:14:10
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-11 16:14:10