Csomag
Vonuljak vissza?
Ő-remeteségébe kihozni magamból a maximumot?
Vagy nyissak Gumiműhelyt olajcserével?
Vagy mindkettő .És közben író is legyek aki verseket ír.
Hatalmas gumik nehezedjenek mellemre,
Képek essenek rám.
Számoltassanak el verseimért.
Engedélyt kell kérni rá.
Ki kell tudjam fizetni a szerelmedet.
Még nagyobb bajba legyek.
Mindenhol legyek.
Pont kész leszek a világ végén meghalni.
Eldobni mindent ami köt.
Kötő tűket.
Lég gömb nehezékeket.
Megköszönetlen munkákat.
Hideg szerelmeket.
Nem megy inkább be bújok a sarokba
És ki sem jövök többet.
Csak az árnyékomat küldöm ha muszáj.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-11 07:04:44
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-11 07:04:44