A küszöbön
Se kint, se bent: a küszöbön,
be sem fogadva, el se küldve.
Azt, hogy ő ide tartozott,
nagyon szégyelli, aki tűrte.
Kezében pálinkásüveg,
épp, hogy ivott még csak belőle.
De az erő már elfogyott,
bár áll a lábán egyelőre.
Arcára ráfagyott a kín,
szeméből hideg könny szivárog.
Feje fölött az ólmos ég.
Ezer fekete varjú károg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-10 16:50:29
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-10 16:50:29