Ugye, még egyszer találkozunk
Ugye, még egyszer találkozunk,
egy hosszabb életet álmodunk,
együtt dúdoljuk a dalunk
szilveszter éjjel, újév előtt,
egymást öleljük át, mint azok,
kik zord időben is boldogok,
mint egymáshoz láncolt csillagok,
a másikat feltételezők.
A másik nélkül nem létezünk,
istent teremtünk, legyen velünk,
míg véget nem ér az ünnepünk,
szentelje meg a kettős magányt,
majd összeforraszt a szerelem,
és felolvad minden jégverem,
amíg majd véled ölelkezem,
addig az élet sohase bánt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-10 05:20:15
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-10 05:20:15