Ne csak álmomban légy velem
Hogyha hírt hallanék felőled,
nem érdekelne más, csupán
lesném, mit mondanak, de főleg
dicséretedet hallanám.
Látásodkor mintha csak álom
ringatna átölelve el,
gyönyörűbbet a nagyvilágon
más ember kutatva se lel.
Mikor tested illatát érzem,
ahogy tüdőmben szétterül,
bizsergek a gyönyörűségben,
amíg a véremmel vegyül.
Bőröd simogatása kellem,
ha az érző idegeken
végig tapinthatom a szellem
alkotását, mert szüntelen
te vagy, kit minden érzékemmel
érezlek, tudlak, kedvesem.
Viselj el engem türelemmel,
ne csak álmomban légy velem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-09 06:23:34
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-09 06:23:34