Akváriumember
Fülledt akváriumvilágom
csöndjébe burkolózom
fázós hajnalok riasztanak
ébresztőóra magány dörömböl
tékozló álmaim üvegén
mint dobhártyarepesztő valóság
Nézem a látogatókat mosolyogva
tátognak és az üveghez úsznak
karuszonyok integetnek
nem értem csak a dárdás gesztust
kinn-benn játék moszatos szavak
sikamlós szerelmek ölnek naponta
fogy az időm mint az oxigén
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2010-12-03 16:32:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-03 16:32:20