Oly korban éltem én a földön
Oly korban éltem én a földön
Ahol gyorsan mentek fel az árak
A pénzkeresési lehetőségek egyre szűkültek
A kötelező kiadások pedig egyre bővültek
Ahol ember embernek farkasa
Oly korban éltem én a földön
Mikor a természet megbetegedett
Sebtapasz helyett sózatta a sebeit
Gyógyítás helyett megerőszakoltatta velünk a sátán
Emberre semmi szükség nem volt
Lehet menekülni, kokainnal jobb a rendezvény
Heroinnal jobb egyedül
Marihuánával jobb a hétköznap
LSD-vel a meseországban
Alternatív drogokkal kísérletezgetni
De az alkohol sem pusztít kevésbé
A cigaretta előhozza a gondolatoka.
A kávé pörget egy percet
Kieszem magam a boldogtalanságból
Volt olyan velem, hogy rászoktam a hajszárítóra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-02 07:26:57
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-02 07:26:57