Úgy szeretlek(javított)
Soha nem mertem megkérdezni,
Csak néztelek messziről, tudom, én tehetek róla.
Boldog vagyok, ha látlak, olyan szép vagy, mint képzeletemben az Isten.
Túl nagy energia, minél közelebb érezlek magamhoz,
Annál nehezebben bírom hűteni a turbinákat.
Én a velencei karneválról itt ragadt pestisdoktor.
A kudarc lehetősége megöli a tettet. Mindenemet szégyellem.
Valami pofátlan kéregető kér el majd téged,
Te pedig nekiadod magad.
Gyöngyöt eszik a disznó
Ne nézz hátra, arra kérlek, mikor őt csókolod,
Mert én ott leszek temetni a világot, magamat,
Egykor szép reményeket,
Mikor gondolataimban olyan boldog voltál velem.
Egy Király szolgamódra, nem tud udvarolni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-29 15:24:10
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-29 15:24:10