Nagymama
Az a recsegő rádió
amelyik még a tűzharcokat is közvetíthette volna
Zsákos öregasszony voltál
a félelem fedezékéből
figyeltem hópelyhekkel vonuló árnyékodat
Pedig akkor már csak beszartál
a konok mennyezetre gyertyafüst keringett
tekintetedben ismeretlen arcvonásaim
Az öregség titokzatos markában
csontjaid megszelídültek
A kisszoba falai között
volt-léted szétrebbent imái
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-28 20:37:19
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-28 20:37:19