Szerelem, szemed nem virág
Úgy zuhansz rám, hogy nincs tovább,
szerelem, te egy kő vagy.
Szerelem, szemed nem virág -,,
szerelem, te egy nő vagy.
Szerelem, csupa seb a szád
- fertőtlenített kínok -
lehet, hogy pöffedt a bokád,
lehet, hogy ki se bírod.
Szerelem, fintor-illatok -
comb vagy csípő, ha kellesz.
Szerelem, sose hazudok -
igazzal meg betelhetsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Legyen valaki veletek, Tudósítás a Kis utcából, Kővirágok (Budapest, 1970)
Kiadó: Magvető
Feltöltés ideje: 2010-11-28 09:47:51
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-28 09:47:51