Öngyilkos költők
Mért lesznek öngyilkosok a költők?
Mert belelátnak a valóságba .
Meglátják a bábmadzagok mögött az ördögöt.
Minél jobban ellene, annál jobban vele lesznek.
Mért él ha tehetetten.
Megértik a Föld Exodusra termet.
Műveikben tükröződik.
Megfolytja őket ezért a gaz
Mint a nemes virágot.
Minden hajléktalan a társadalom kudarca.
Minden öngyilkos a társadalom tragédiája.
Mennyire is tudnak fájni-e sátángyár termékei.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-28 08:04:49
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-28 08:04:49