Variációk hiányodra
1.
Ebben a száraz magányban
egyre csak szomjazom.
A fülledt egyedüllétben
magamnak vetkőzöm.
2.
Mióta elmentél,
akárhova lépek
a talpam alatt ropog
a szilánkokra tört csend.
3.
Este elbúcsúztunk
és én fogyni kezdtem
a foszló teljességben.
4.
Szavak.Véresek.
Borotvaéles
hiánytól heges
emlékezések.
Minden ami fáj,
most megosztozik a versszakokon.
5.
A kádban a vízzel együtt
lefolyt vad szeretkezésünk is,
az orgazmus benned rekedt,
az enyém kézzelfogható volt.
Sose hazudik a testem,
a tiedben meg vakon bíztam.
6.
Lassan elhervadnak mozdulataink
s apró szirmokként hullanak le nézd csak,
nem nyílnak többé finom tapintások
gyökerestül lett kitépve a szándék.
7.
Felruházlak mindennel
ami számomra szent.
Szavakat aggatok rád,
amiktől megszépülsz.
A te nevedet áldom,
hozzád imádkozom.
Mégis, adjak rád bármit
te csak meztelenül
érzed szabadnak magad.
8.
Nincs olyan, hogy te meg én,
meghízott szótlanságom.
Belenézek a tükörbe
s megvigasztalom magamat.
9.
A régen mozdulatlan,
a most még öntudatlan
Nem bírom feldolgozni a valóságot.
10.
Az idő: börtön. Az idő:
rend.
A hiány: emlék. A hiány:
csend.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-27 18:38:16
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-27 18:38:16