Ajtónyitó jel
Belerúgott a folyó a mederbe, kérdezte:
-Mondd csak, neked mindig erre kell menned?
Egy lemezlovas lekeverte a zenét.
Paneldzsungelben, a ház előtt ,
várja, a kaputelefon
leküldje az ajtónyitó jelét.
Hideg oldalára fordult,a föld.
Mármint csak azokra, akik e-zen az oldalán vannak.
Én sem tudom, hogy a purgatóriumban lehet-e
kapni kávét, dohányozhatsz-e,
Szerintem nem fogod kívánni.
Mindenesetre, jó volt veled beszélgetni,
te megértetted a szavamat,
hiszen láttam rajtad, szomorú voltál
mikor arról meséltem mások, hogy szenvednek,
meg hogy valahol nincsen út, omlik a vakolat.
De örültél viszont, mikor
azt firtattuk, a mi hazánkban milyen erősek a falak,
hogy ide mindig hazavárnak,
ott az emberek boldogok.
Jó lesz bizony, ott majd élni, 7 próbás lelkeknek .
de elkalandoztam nagyon, most csak arra várok,
hogy ez a prostituált telefon
leküldje azt a kidobott ajtónyitó jelet.
Útálom olvasni, hát még szavalni a saját versemet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-25 10:24:51
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-25 10:24:51