Termetre Isten
Az isten termetre éppen
akkora, belefér szépen
egy szonettbe. Csöndben ül, nem
ficereg, mint ott a képen
a mamám feje fölött.
Kedves, harminc negyven között
I férfi, lazán öltözött.
És ott lóg a fejünk fölött.
Felette már csak a fal van,
mármint a mennyezet. Halkan
dúdolok, horkolsz, két szólam
nak nem épp ideális. De
belefér, ebbe is bele.
Szerencsés. Ilyen a termete.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-25 07:57:23
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-25 07:57:23