amit még adhatnék
amit tudni szeretnél…
ha nem hiszed lelked határait
kinyitja magát a Könyv
melyet nem olvastál még
úgy olvasható
mint festékedbe mártott színeim
mint a sóhaj gravitációja
ahogy a szélcsapás után megtérő lég
kivonja pillanatnyi jelenét e világból
- a születő vákuum
szervezett hiányaink
szívveréseink kihagyó ütemét méri
csak amiért bekövetkeztek a titkok
a már felfedezett
vér következetlensége
önereje érett nyugtalan telje
talpazatából kifordított óceánja
gőzölgő medrét
égnek tárja domborzatul…
s ami kötetlen gyökeinkből
szükségszerűen kitöltésre vágy
ott az ismert vérkép alatt és fölött
a még fel nem fedezett…
...hogy így
járdáit és önmagát törve keresse és
lapozza magát az Út…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-25 01:32:03
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-25 06:54:43