ÉRKEZÉSEK
Az én otthonom nem kápolna,
Nem templom és nem is oltár
Reggel-este imádkozva
Hirtelen csak megváltoztál
Nem is ember nem is madár,
Nem is lentről nem is fentről
Térdepelve okítottál mindennapi kegyelemből.
Ez a világ forró-éhes, bűvős-lármás egyveleg
Levadássza, föl falja az unatkozó szenteket
Nincsen munkád, nincsen álmod
Nincs ebéded, nincs hol hálnod
Mindennapi léted örvény:
Élni jöttem – élni jöttél!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-24 15:33:40
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-24 15:33:40