Az árulást hát
Bertók Lászlónak
Az árulást hát elkövette.
Most meg vizsgálgatja magát.
Hogy mi mi, és merre tovább.
Hogy mit okoz benne a tette.
Hümmentget, meg hogy szedte-vette.
Nézdegél, de semmit se lát.
Mit is keres? Hogy árulást?
Hogy ő? S e maszlagot bevette?
A fene aki ezt megette!
Hát hülye lenne? Hogy hibát?
Csomón kákát? Vagy mit? Nahát!
Bámul magára, megveszett-e.
Ez a rohadt meleg tehette.
Hogy mit... hogy ő... De mégse. Hát...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Mintha kő volna (Budapest, 2001)
Kiadó: Liget
Feltöltés ideje: 2010-11-20 22:56:34
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-20 22:56:34