Válassz élet, vagy halál
Ne feledd, hogy egy olyan világban élsz,
ahol a kulcspozíciókra az ördög ad ki engedélyt.
Ha vérbe foljtok egy falut, vagy egy várost,
persze, ez sem bocsánatos, de
pajkos gyermek csínytevése,
a tisztakezű fehér gallérosokhoz képest,
akik egy tollvonással betiltották a szabad energiát.
Kipufogógázba fojtott hétmilliárd.
Hogyan is kerülhetnék el a gyehennát?
Mit is tehetnének? Itt várják, hogy gyehennára dobják őket?
Nem, fel akarják venni a harcot. A holdon ígér nekik új hazát, hazudik,
kész van már a svájci részecskegyorsító,
nektek negyven kilométeres, épített,
az Istené határtalan nagy, amekkorát csak gondol.
Az új Darthvaderek is bejuthatnak a Mennybe, ha megtérnek,
és kellő időben elárulják az istenüket, az Ördögöt.
Ugyan már, mit hittél? De ő az.
Válasszatok; élet, vagy halál?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-20 07:58:37
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-20 07:58:37