A szerelem varázslata
Hogyan szeressek, most tanulom,
átismétlem, a tudásanyag
közérthető, fejemre húzom
takarómat, a keblem dagad;
mily ifjaknak való e tantárgy,
nekem már rég felújítás csak -,
mint őslakost, nem bánt a honvágy -,
tudatlanságom csalfa látszat.
Szeretni gyorsan megtanulok,
szorgalmi tételt is kihúzok,
ha matúrára sor kerül,
a szerelem nagy varázslatát
a táblán a sors rajzolja át -,
letörölni se sikerül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-20 06:05:49
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-20 06:05:49