Elérjük majd meglásd
Úgy találtam magamnak párt az agronómiában,
Hogy kiválasztottam egy agli gnómot glóriának.
Nem bírta, a szépérzékem a farkasvakságot,
Becsóvált a vas glóriám, és fejbe vágott.
Soha többet nem szeretek olyat, kit nem vállalok örökre.
Inkább egyedül maradok,
Ezúton szeretném megköszönni a műholdirányítóknak.
Akik áll értékrendeket sugároznak kisagyakba.
Szigorúan vastagon rakott, hajnali vagon fájdalom.
Mások szerelvényei kényszer vigasztalják.
Segíts nekem közel kerülni hozzád.
Bizonytalan terekben biztonságos szerkezetet építeni.
Elérjük majd meglásd, a jövőtlen múlt apró ablakait.
Ott majd betörök veled a mennyországba. Embertársam!!!
Csak együtt értékes, és csak a jóknak van szükségük egymásra.
Több ez, holmi szerelemnél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-19 06:47:19
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-19 06:47:19