Ma is
Ma is úgy hiányoztál, mint ami nagyon hiányzik.
Ma is úgy öleltelek volna, mint aki nagyon ölel.
Ma is úgy csókoltalak volna, mint aki nagyon csókol.
De metlakira ejtett tégla lett a remény
Nincs idő a forradalomra, tegnap is késő lett volna a szerelemhez.
Szétdobált kincs köröttem az idő.
Golgota út a munka, a nők szépsége
Töviskoszorú,
Gyermekből parazitává cseperedett az emberiség.
A magyarázás idő után már csak bégetés.
Kegyetlen kín nekem az érzékenységem .
Boldogok az érzéketlenek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-16 20:41:05
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-16 20:41:05