Nyomorom
Belefáradtam céget alapítani
Lerohanni termékemmel a világot
Hogy azzal az autóval járhassak
Különleges szoknyák alá nézhessek be.
Napraforgókkal álmodtam
Van Gogh voltam álmomban.
Bűnbe csábít a szépséged
Elvárnád ,öljek érted.
Énnekem pusztulás ez a világ
Én nem találom csak a helyem
Az én munkám keveset fizet
Két értelme van az életnek
A megváltás és a Szex
Fájdalma van a férfi létnek
Elég nem létezik, több kell.
Mindent utálok most
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-14 10:12:00
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-14 10:12:00