Valami szavak lopták szívembe
az emlékeket veled, de ezt nem tudta
a villanyszámlás, azért serénykedett.
Meg ugye a gáz, a víz, csak az elemek
akasztják puha, sárga súlyukat könnyű,
lelkemre-, lelkünkre.
Kedves kis hitelek várnak az otthon melegében,
nagyszájú pénztárgépek gyújtottak tüzet szemedben,