Szokatlan volt
Valamit vettél nekem
Szokatlan volt hogy nem csak én gondoltam magamra.
Tudtam már ég az erdő ahova elbújtam veled.
Előttünk áll össze a táj, szétesik mögöttünk
Csak most van, a többi az agyunkban talán.
Utat tör az igazság, mint a patak a hegyoldalban.
Dubaiban költöm a pénzt, Csádban keresem.
Halálos beteg a civilizáció, kocka el van vetve.
És én még hozzád sem menekülhetek szerelmem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-13 07:55:28
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-13 07:55:28