Itt a vidék előttem,
elment egy kocsi mellettem.
Ez a kocsi fekete,
mint a gólya kele.
Elől rajta egy csillag,
és a villany egyet pillan.
Persze van más kocsi,
de az enyém az igazi!
Van egy másik piros,
ami egy kicsit kínos.
De ez nem baj,
mert körülötte nagy a zaj.
Ennyi volt a kocsikról,
mert ez a könyv másról is szól.