Kisebb csoportokban vannak,
és mindenki arról beszél, amihez ért.
Mondjál valamit tesó, közelednek
néha hozzám, de nem szólok, én nem értek
semmihez. Se táncolni, se finomat főzni
nem tudok. Csak kussolok itt és
írok a sarokban, félreértett,
különc szavakat
suttog a tollam. Hátha jók lesznek
még valamire. Hátha jó leszek
papírnak.