Tekintetek
Láttam a borzalom arcát
stronciumfelhőkben égett a hús
üres szemgödör mosolygott réveteg
meghajlott vastraverzek mint térgörbült
dimenzionált világ átkaiban fogantak
szörnyeteg létivó sáskák
poharak éles szilánkok szád körül
durva hasadások égett bőrödön
atomvillanás ágyékod ma is kísért
míg eltűnsz hirtelen egy gombafelhőben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2010-11-09 14:37:32
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-09 14:37:32