Elmentem Svédországba kekszet kapálni
Elmentem Svédországba kekszet kapálni.
Egészen biztos nincsen normális munkahely.
Se rím ebben a versben.
Festésből pénzt csinálni, óra ül a kezedre .
Gyöngyel etetni disznókat.
Minden munka kényszertesthelyzet.
Egyik sincs megfizetve .
Úgy van beállítva nagy szívesség ez a részükről,
Hogy ki vagy zsákmányolva.
Nyugaton káosz van .
Keleten vetélkedő.
Harcost akar kiugratni magából a lelkem.
Fenyegetem vele őket, nehogy ők merjék hamarabb
Felém ugrasztani sajátjukat.
Akkor nem lehet tudni mi történik.
De le kell lépnem
Ez nem lehet benne a jelentésben.
Fűteni kell, legyen esélyünk elhinni,
Megterítettek nekünk olyan helyeken
Ahol nem ezek a szabályok
Most meg azt gondolom a szerelemről
Hogy közös harc, csak kevesen merik felvállalni a közös harcot.
Mert azt hiszik ha egyedül sem győznek
Akkor közösen sem menne.
Észre sem veszik, eleve győzni sem lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-09 06:46:09
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-09 06:46:09