Nincs is eredeti Biblia
Jó napot kívánok szeretném látni a Bibliát.
Itt van tessék. Ez egy fordítás ez nem az .
Mondom a Bibliát szeretném látni az nincs.
Az nincs akkor azt nem tudom mire építkezünk .
Ha az eredeti ószövetségből egy betű nem maradt,
akkor ki bizonyítja be hogy,egyáltalán voltak-e
Hol vannak Mózes kőtáblái vagy lehet nem is voltak.
Tény hogy az eredeti írásokból nem maradt fel semmi.
Így nem tudunk visszanyúlni sem hogy megbizonyosodhatnánk.
Nem bírom kinyomozni hiteles forrásból hogy most Mózesnek ,
Mikor beszélt az Isten az égő csipkebokorból ,kiderült hogy az nem
Csipkebokor hanem valójában szent málna .
Csak átírták hogy nekünk jobban érthető legyen
Mer málnát mi nem értenénk meg mert az itt nincs.
És az e legijesztőbb hogy nincs egy őrzött eredeti írás
Ahová vissza lehetne nyúlni. És hogy akkor az Mózes volt e vagy Márton?
Hegy volt -e vagy völgy .Isten volt -e az vagy az ördög.
Vagy hogy létezett -e egyáltalán valaha is Biblia.
Tény hogy ma, nem létezik eredeti.
Esetleg az újszövetségből de abból sem találtam egy saroknyit se
PL:hol vannak Pál levelei?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-08 09:49:19
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-08 09:49:19