Ilyen is van
Ilyen is van, az hittem már kihalt .
De jó hogy nem vagy az enyém
Nem bírnám feldolgozni úgysem,
Hogy nem szeretsz már.
Ilyet úgy sem találnék mint te
Mi lenne velem ha elhagynál.
Olyannak aki nem látja mennyire is sokat érsz
Annak ad a vakszerencse
Elkelsz mint Etiópiában fél kiló kenyér.
De engedd meg ha nem veszed észre
Biztos távolból megcsodáljalak
Had, napoztassam szépségeddel lelkemet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-08 08:48:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-08 08:48:20