válságstáb (jav.)
összeült a válságstáb
a költők elvállalták
átszínezik a naplementét
és minden sor kap négy szinkópát
tanulságul pedig csak magukat olvassák
a matematikusok azt mondták
mostantól a négyszög három lesz
a háromszög kettő de mert nyitott
kérdésben nem illetékesek ezt
a problémát a költők asztalára áttolták
a biológusuk megígérték
hogy a meddőség kérdését
soron kívül megoldják ehhez
csak egy pete és egy hímivar sejtet
kérnek fejenként és pár doboz pipettát
a geológusok ha leolvad Mount Blanc
csúcsáról a hó rá új sipkát horgolnak
a jogászok elégetik a törvénykönyveket
mert holnaptól életbe lép
a lelkiismeret
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-07 21:13:47
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-07 21:13:47