Látogatóm (jav.)
Hosszú feketepántos
ruhában jön
minden este
Haja fekete
és kócos mint verseim sora
Csak másolok róla
Mikor elmosolyodik
eltűnődöm
vajon csak én látom
arcán a verset?
Lassú mozdulattal
letolja válláról a pántot
Ruháját leveti
és mielőtt elvesztem
eltáncol egy táncot meztelen
Nem ismerem
»Szenyora«
ő így szólít engem
ha szólít egyáltalán
Legtöbbször hallgat
Haragszik mert nem
érintem meg: nem lehet
Mint törött tükör
hol megkettőz
hol megfelez
Mit tehetnék
Ráhajolok
a papíromra írom a verset
és azt képzelem sorról sorra
hogy vele táncolok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-07 21:00:07
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-07 21:07:24