Bogarak
(Benceversek)
Gödröt ások, az alján fekszik, nem mozog.
Hátán bicikliző bogarat dobál földdarabkákkal.
„Amúgy is alig élt már. Vagy segítesz neki
meghalni?” Bólogat. Nézem, ahogy egyre jókedvűbb
szadizmussal teszi a dolgát. „Te mit szólnál, ha egy náladnál
sokkal hatalmasabb lény mindenféle kemény dolgokat kezdene
szórni a fejedre onnan fentről?” Nem válaszol. „Na gyere.”
A látóhatár két szélén fekete viharfelhő falak nyúlnak a magasba.
Lesöpörjük magunkról a földet. Talán még hazaérünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-07 16:18:55
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-07 16:21:44