Olyan lenne veled, mint hidegben melegben .
Hozzád ér a szégyenkezem.
Vénusz dombodon kempingezem.
Össze olvadnánk ahogy a parázsfénytől fi relé.
Mint a gyémánt glavírozza a mellbimbód az üveget,
De csak ha én érintelek, Fel állványozta a hangod
Az idegeimet, úgy tataroz. A lehetőség is már élmény veled.
Árrésem van rajtad.