A-ha
A vers mint egy egyszemélyes magánhadsereg.
Nem láttam még nagyobb örültséget, de mit akarhatok vhaj tőle?
Mért csinálom ezt az egészet?
Jobb lett volna ha én is rendes ember leszek
Akkor sokkal nyugodtabban többet, lehet az is talán akkor együtt eszünk.
Rímek ugyan már átlátszóak, meg hát a modern verselés.
Forradalom nevetséges esélytelen .
Apropó”Jó reggelt Mr. Patás.
Meg üdvözlöm a vezérkert is .
Hányadik nap? Jaj bocsánat lap a jelenések könyvéből ez?
A pénzhez nem kell szerelem
Én nem akarok börtönbe menni szabálysértésért.
A tűzoltók pedig ne igazoltassanak.
Se a vasutasok.
Aktuálpolitikai blokk. Caps Lock.
Természetből lopott metafora
Kitérnék a szeremre is, az kell a versbe.
Azt olvastam a Bibliában, hogy „boldogok a szegények”,
Vagy más fordításban” a lelki szegények”.
Esküszöm nem értem.
No de ha így van, akkor ez tényleg egy boldog ország.
Írnék még morcos markolókról.
Meg hogy tegnap beszélt a kutyám
Lefutó muskátlikról akik futtatott örömlányokkal
Vitáznak hogy mennyiért szennyezhetnék be magukat olcsóbban.
Stricikről rózsaszín kalapban.
A mianmari pár hete vérbefojtott demokráciáról
A katonai junta lét jogosultságáról.
Vagy Kínában Dzsungáriáról.
Ja és adjátok vissza a világot.
Fűzi már a bakancsát az Isten
Ratifikálni jön.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-06 08:07:29
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-06 08:07:29