Megjött az új szomszéd
Megjött az új szomszéd,
És nem is köszönt.
Verseit dugdossa 10 éve fiókba.
10 éve fest, nem mintha sok volna.
De Ó, jaj, nem tud helyesen Írni.
És még arra sem mer kérni, nézzétek el neki,
Mert nem lenne tisztességes.
De én hallottam, hogy ígérte, meg fog tanulni szépen.
Biztos azért, mert több iskolába járt,
Ellensége volt minden Magyartanár.
A Magyar nyelv, a szent,
Mostani nyelvek legkülönbbike.
Boldog lehet, ki ácsolhat szerkezetet vele.
Most jött közétek.
Mivel hisz Istenben,
Az ő nevében, segítsetek neki.
Azért tanul járni, hogy repülhessen,
Azért repül, hogy ott fenn lehessen, veletek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-05 12:06:45
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-05 12:06:45