Én is szeretnék egyszer visszajönni még
Én is szeretnék egyszer visszatérni még.
Meglesni, vannak –e fiatalok az iskolában akik lazák?
Járnak –e még oda trehányak .
Meghallgatni hogy aztán úgy csörög-e a munka lánca?
Időseket fáj –e még nekik az elmúlás .
Hogy szereti-e még anyját a gyermek?
Sütnek –e lángost a piacon.
Mennek – e még a Seregélyesi úton
Van-e még, Magyarország.
Én is szeretnék egyszer visszatérni még.
Meghallgatni még egyszer azt a szívdobbanást,
Mikor igent mond, a fiúnak a lány.
Takarja-e még szegény a foltot,
Húz-e még gazdag szép ruhát.
Hogy élik majd meg akkor meg akkor
A reménytelenséget a halált.
Meglesni lebírták-e ők az ördögöt váltani.
Én is szeretnék egyszer visszatérni még.
Vajon készül-e még vasárnapi ebéd
Hisznek –e még a szebb jövőben úgy mint rég.
Vissza fogok jönni még megsiratni veletek
Mind azt ami elveszett, a reménytelenséget
Meg hogy semmit sem tehetek .
Csak azért jövök vissza
Hogy még akár csak egy pillanatra is
Veletek veled legyek.
Mielőtt végleg elmegyek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-05 07:12:55
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-05 07:12:55