Kész van
A fák apró kis leveleire,
Kis pillangók szálltak.
Most fogtuk csak fel,
Vége van a nyárnak.
De titokban sem lehet tartani,
Amiben hiszel, és ha kérdik,
El kell azt mondani,
Van, hogy te is akarod hallani.
Nincs miről írnom, üres a fejem.
Valamit látok, de tudom
Hogy csak képzelem.
Szörnyű az üresség, persze, csak mondom,
Nem hiszem,
Tényleg, mint a filmek vannak az
Emlékek az agyban, pörögnek.
A rosszemlék megszúr.
A jó elringat.
A kimert múlt átlátszó gangján ülünk
Vérző szívvel csöpög a hitünk.
És rácsöpög valami tiszta lelkekre, odalent.
Boldogság fakad belőle bennük.
Aztán a világmindenség összes
Anyaga újra összeáll.
Begyújtom én, pusztítsa a homályt,
Voltam veled ne bánd.
Kis papucsait levette már régen,
Kékre festett mindent fenn az égen.
Álmaink délibábjával, érvelt nekünk.
Lesz majd egy szebb, igazabb hitünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-04 11:48:24
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-04 11:48:24