próbálok
időre menni pontosan ha
előbb érkezem szabadkozás
fogad és bosszant a sok
bocsánat tőlem kérni
nincs miért betolakodó
vagyok és rejtegetni kell
előlem a dolgokat koszos
ruhát szerelmes levelet
óvszeres dobozt te is csak
rendet hazudsz nekem hogy
egyszer eggyé váljak vissza-
kerülnek a tárgyak ágy
köré a szennyes pohárba
a poshadt víz szemétbe
a zsebkendő hogy poros
polc tetején egy ócska
keretben vesszek el és
takaríthass újra
- - - utánam
már valaki másnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-02 11:37:02
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-02 11:58:38