Fog ez működni
Oltást kérek, doktor úr!
Melyikből?
Az a vírusosrákos elleniből,
meg a kullancsos tolókocsisból,
ilyen májmoly ellenesből,
meg adja be, ami a héten megjelent.
nem is csak óramű a naprendszer
hanem ketyegő bomba
élünk a halál után a vallás ezt mondja
de ki tudja
Kiold az összetartó kapocs.
Téged hova vettek fel?
Engem Kecskemétre. Téged?
Szegedre. De szeretlek.
Hol kaptál állást?
Én Belgiumba. Te? Új-Zélandon.
Fog ez működni, tudod, hogy szeretlek.
villáskulcs esett le a kemény kőre
ide zártak meditálni örökre
látom az ördögöt kell hogy legyen Isten
hátra húzza a szánt kibiztosítja a gépfegyvert
ő is meghal a fegyvergyáros a Sátán
itt most a béke a szeretet nevében ölni kell
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-31 09:50:04
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-31 09:50:04