Ma gyertyalángba költözik
Mennyi idő kell, hogy elfeledjelek?
Hányszor kél addig, nyugszik még a nap?
Egyek voltunk, karomba tudtalak…
Mennyi idő kell, hogy elfeledjelek?
Közömbösek a múló évszakok,
Nyár virul, ősz hervad, élek nélküled,
Egyhangú téllel gyötör a hideg,
Közömbösek a múló évszakok.
Ma gyertyalángba költözik szívem,
Az emlékhelyhez egymagam megyek,
Hantok fogadnak, virágos sziget,
Ma gyertyalángba költözik szívem.
Mennyi idő kell, hogy elfeledjelek?
Közömbösek a múló évszakok.
Ma gyertyalángba költözik szívem,
Egy lobbanással tán kilobbanok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-31 08:45:22
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-31 09:53:44