Piros zsírkréta
Hát kik írták ezt a sok könyvet
És miből lett az igazság?
Csillagok e-ezek, vagy csak pislákoló zseblámpák.
Vak farizeusok írták, ember fekszik koporsóba.
Átadták néma szónokoknak, hogy hirdessék üres tereken
Hús kabát csak ez, magasról lesest, magvas lelkeken.
Legördült az árnyékfüggöny, majd felgördült újra
meghajolt a porondmester, kezdhetjük újra.
Szakítás lett a szerelem, az élet halál
Elsüllyedt a csónakunk az élet nagy taván
Akkor vettünk először nagy levegőt odaát
Ipi apacs mondta az Isten .
Nem játszunk soha többet bújócskát
itt lent.
A varrógéppel nem lehet horgolni
a párkapcsolat nem munkahely
csak a munkaügyi hivatal ravatal.
Dobjuk be a gémeskutat a kirakatba
Hátha vesztőhely az is, mondjunk fel a papnak had dolgozzon az is.
Kár, hogy vége lett a versnek mire elkezdtem írni
Senki többet harmadszor. Na most lehet sírni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-28 19:22:50
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-28 19:22:50