Csent-élet
mintha optikai tuning lenne az ölelés egy mozgó plakáton
megfigyeltelek magamnak,
vagy az ismeretlen szerek szolidan hatnak,
ténfergek benned, egy padra,
bordáid rácsára szédülten ráhuppanva -
milyen kellemes erre. a tüdő a hold s gyomrod fala bársony.
most mesélj, mert figyelek,
tudatodnak feszülök, s mindened tornaszerem;
lassan árnyékomat a kőre,
vetítő lámpás melegében melegszem egy időre.
merengő mozdulataid ringatnak álomba, és nevetésed ráz fel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-24 23:05:55
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-24 23:05:55