Megnyugvásom soha nincs,
nem kábítana a kincs,
nem lehetne igazam,
ha nem szeretném magam.
Bántanak? Védekezem.
Arcom előtt a kezem.
Van néhány igaz barát,
aki nekem megbocsát.
Nekem is van jó anyám,
aki az ég csillagán
tekint alá: mit teszek.
Nem sokára elmegyek