vers
vers
tudom, ami most jön – a vers – csak vers;
ideigyekezne mi fáj, ami kell,
amire az élet már sohasem,
meg ami a múltban megvolt már,
oda se figyeltem úgy volt tán,
mind ami hiányban újra kell,
időérlelt gyümölcs, életem,
fogak alatt harsog, roppantás –
őszbe dobott alma, dió, halál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-23 21:45:07
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-23 21:45:07