Amit utoljára
Nehéz lesz így, nagyon nehéz,
akár a sziklafal
réseibe kapaszkodó
fának a zivatar
tombolását kivédeni
elszántan, nélküled,
nehéz a szívem, majd' lehúz,
lennék inkább veled,
szerelmed mégis felemel,
a szakadék fölött
a lecsendesült őszi szél
szárnyára költözök,
és hallgatom, mit súg a szél,
boldogság hallani,
amit te utoljára még
akartál mondani.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-23 10:38:02
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-23 17:05:58