Akár lány is (változat)
(Benceversek)
Lesz kistesóm, anya hasában van,
és elmondjam hogy miért rohan
el anya, mindig mikor reggeli-
zünk, mert rugdalja, meg bökdösi
így, mutatom, látod én is tudok,
meg még bukfencezik, azt is tudok,
mert már nagycsoportos vagyok, ennyi,
meg tudom mutatni, pont öt, menni
fogok uszodába, de Sziszi még
nem tud úszni, én már tudok, elég
erős vagyok, ugrál már a béka,
mint apa karján, de még csak néha
félek, ha megszokom a félést majd
nézhetek Pókembert, meg akkor dart
védert is lehet, este csak szépet
csak olyan tündéreses meséket
szabad, mert akkor az ember rosszat
álmodik, ha olyan dirdurrosat
néz, azért lesz jó a kis testvérem,
mert majd vigyázok rá, hát remélem
fiú, mert a lányok nem értenek
a fénykardhoz, de azért lehet,
mert a Fanni például tud, más is,
Dorka, nem baj, lehet akkor lány is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-21 13:13:41
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-22 20:24:25