Szerelem-gravitáció
Hogy én lettem a kedvesed,
olyan elkésett győzelem,
mely vereséggel érhet fel,
mikor már nem lehetsz velem.
Ám mégis boldogság nekem,
hogy tudom, te vagy valahol,
aki velem szorong, ha fél,
és ujjongva velem dalol.
Szép ez a távolság-duett,
ahogy a kettő összecseng,
ahogy az egyik dallama
a másikban is feldereng,
egymást feltételezi a
szerelem-gravitáció:
az egyik helyzetéből a
másik is kiszámítható.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-21 04:37:34
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-21 04:37:34