Köszönlek illőn
Áldalak, féltelek, szeretlek,
köszönlek illőn az egeknek,
vesztésre álltam, veled győztem,
pillantásodban elidőztem,
keservem elillant, ha láttál,
te vagy a tündöklő virágszál,
te vagy a beteljesült álom,
ujjongó, örök ifjúságom.
Légy hát nekem csak, ha szeretsz még,
vigyázz rám, hogyha bűnbe esnék,
maradj a nélkülözhetetlen,
cinkostársam a szerelemben!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-17 08:20:14
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-17 08:20:14