Benceversek - Napkonzerv
saját képére. máshogy nem
tud még rajzolni. szerinte szívből nő
ki a kéz, szem csak a fej.
még tudja milyen a nap. középről
jönnek a sugarak.
mondják idő és türelem.
megtanulja hogy nem szabad
beljebb. megtanulja milyen felszínes
az ember. hiába gyakorol hiába
nap nap után. rájön az élet nem finom
motorikai problematika.
ha megkérdi majd ha már
behunyt szemmel mennek a napok
miért nem ragyog
mit mondok mit mondhatok:
nem a tiéd fiam
nem a te napod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-16 13:02:31
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-16 20:10:57